Most reggel nem eszünk!?
Már annyi mindenről volt itt szó, de ezt régóta tervezem, visszatérő kérdés is… Hogy milyen fain kis logónk van és ki csinálta? Mondanám, hogy mindenhez IS értünk és összedobtuk, de hát ez az a terület, ami távol, meg messzi-messzi… Teccikelni nagyon jól tudunk, de legyen mit!

Ebben segített nekünkMiklos Takacsés azAnima Labor, hogy szépen el tudjunk indulni. Egy jó logó manapság elengedhetetlen, annyi információ ér bennünket, oda kell, hogy vonzza a tekintetet… Amit kértünk, hogy a delikát bolt érzés mindenképpen átjöjjön, haladjunk ugyan a korral, de még fontosabb az időtállóság, kellemes legyen a hangulata. Nekünk nagyon tetszik, remélem nektek is?

Egy instant weboldalt is kaptunk, azaz 1 munkanap alatt készült el, mégis személyre szabva az adott információk alapján. Innentől már csak rajtunk áll a használata – sajnos ezzel el vagyunk picit maradva, jól van, bevallom, meg lehet kövezni! De majd oda is töltögetjük fel a tartalmakat, hogy lehessen szépen csemegézni.

De mi mindennel foglalkoznak a Laborban?
✔️Piackutatás
✔️Webdesign
✔️Webáruház készítés
✔️Marketing stratégia
✔️ Közösségi oldalak kiválasztása, használata, digitális kommunikáció.

Szeretettel ajánlom őket, a weboldalon megtekinthető, micsoda szépségeket terveztek eddig is és bátran keresd Mikit, szívesen segít akár csak tanáccsal, ha úgy érzed elakadtál a jelenlegi, vagy a jövőbeli vállalkozásodat érintő kérdésben!

Keresd őket itt https://anima-labor.hu/
…vagy a fészbukjukon: https://www.facebook.com/AnimaLabor/
…vagy ha Pécsen jártok, akár személyesen itt

0
Your Cart