Élet a „nejlonzacskón” túl

Itt a boltban már mindenkinek mutattuk, de összeszedem nektek, hogy nálunk hogyan lehet a csomagolásmentes vásárlást véghezvinni úgy, hogy ne a tenyerébe kelljen kimérni az embernek

Elsőként szeretettel ajánlom a @VAN Design vászontáskákat, melyeket mind egyedileg, saját kézzel készít egy tervező páros – és büszkén írom, hogy egyikőjük ceglédi!

Elkezdtük a Pixis brandet is, elsőként saját vászon- és pamutzsákocskáinkkal, amibe a szárazárukat lehet tölteni, vagy almát, kekszet is akár…

Szintén lehet kapni erősebb, újra felhasználható műanyag dobozkákat 3 méretben, valamint befőttes üvegeket. Utóbbiba lehet tenni a mosószereket is.

Viszont örömmel fogadjuk, ha valaki otthonról hozza a dobozát, zsákot, üveget, flakont, ebbe tudjuk tenni a kért terméket. Az a nagyon fontos kérésünk, hogy mindig jól elmosott, tiszta edénnyel érkezzetek, mert ellenkező esetben higiéniai okokra hivatkozva visszautasíthatjuk. Cserébe természetesen felajánljunk bolti készletből opciót!

A száraz árukat még tudjuk papírzacskóba is kimérni, ezekre egységesen 5 forint „környezetterhelési” díjat számolunk fel.

Hú, de hivatalos voltam! Én kérek elnézést

0
Your Cart