Ti még nem tudjátok ez mit jelent, mondanám, hogy nem baj, de hinnetek kell nekünk: ez az a dolog, ami nélkül nem lehet élni!

Mindig azzal mentegetőzök, hogy nehéz a termékekről írnom, mert kóstolni kell belőle és hasonlók. Most a következőkkel különösen így van.

Csak halkan (vagy halványan?!) annyit írnék, hogy megbeszéltük Krisztával, magunknak ezeket háromszoros áron adjuk, hátha így nem tömjük magunkba az egészet. Még így is veszélyes…

De mik is ezek? Egy kis család (hogy-hogy nem) a saját tönkölybúzából készíti a lisztet is és abból a mindenféle sütiket. Mi most pilóta kekszet, vaníliás karikát, oreot és egy füstölt sajtos magvas tallért választottunk nektek kezdésnek, de ebből tényleg nincs megállás. Arról nem beszélve, hogy a többi összetevő is a legjobb minőségű házi vaj, sajt, stb. Holnap kapjuk meg az árut, de a karácsonyt nem várjuk ennyire, mint a tönkölysütiket! Szóval gyertek majd kóstolni, meg hát a kávé, tea, forró csoki mellé a legistenibb választás!

A másik, ami nélkül meg szerintem senki nem is tudott volna felnőni, az a kukorica pufi, valamint az édesített kukorica golyók és sajtos tallérok. Mert amire nagyon büszkék vagyunk, hogy ezeket is kimérve árulhatjuk nektek! A Traccsparti vezetője nagyon lelkes ez ügyben, hogy csomagolásmentesen bekerülhettek a pufik a boltunkba.

Habár a termékfelsorolás itt nem áll meg, mert folytatni fogom, de most elvágom egy virtuális Galcos szalaggal, – amikből szintén szeretnénk egy szép természetes választékot tartani, hiszen olyan csodás madzagjaik, köteleik és fonalaik vannak nagyon durva szín és méret felhozatallal – hogy holnap megnyithassunk!!!

Köszönjük, hogy már most is ilyen kedvesen követtek minket itt, keddtől várunk titeket személyesen is nagyon-nagy szeretettel az Avantgarde udvarban lévő Pixis Delikát kincsünkben!

0
Your Cart